29 Ocak 2020 Çarşamba
Hindi etli soslu Spagetti
Malzemeler:
Yarım paket spagetti
400 gram hindi kuşbaşı
Zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1 soğan
2 biber
4 diş sarımsak
2 yemek kaşığı salça
Kırmızı toz biber
Tuz, karabiber, kimyon, kekik
Arzuya göre acı pul biber
Domates rendesi
Maydanoz
Yapılışı:
Büyük bir tavaya zeytinyağı ve etler koyulur, karıştırarak pişirilir.
Kaynar suya makarna eklenir.
Tereyağı, soğan, sarımsak, doğranmış biberler eklenir, biraz daha kavrulur.
Baharatlar, salça, 1 domates rendesi eklenir biraz daha karıştırılır.
Makarna suyundan bir bardak eklenir, çektirilir.
Makarna süzülür ete eklenir, karıştırılır, servis tabağına alınır, üzerine maydanoz doğranır.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder